Bewegend beeld: videografie

KUNSTENCULTSCHIETERS

Dans & theater, muziek en evenementen

Dans & Theater

Sta jij aan het hoofd of maak jij onderdeel uit van een dans- of theatergezelschap en zijn jullie op zoek naar een weergave van jullie locatie- of theatervoorstelling, dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres. Wij zijn groot kunst en cultuur liefhebbers, zijn naast onze filmactiviteiten tevens werkzaam als dansdocent en theatermaker en horen zo’n beetje bij het interieur van de dichtsbijzijnde schouwburg. Wij zijn altijd nieuwsgierig naar nieuwe stukken en zullen met veel enthousiasme jullie voorstelling op een mooie en bijzondere manier registreren.

Muziek

Wat is een te gek nummer zonder te gekke beelden? Wat is een fantastische stem zonder gezicht? Wat is een onvergetelijk optreden, groot of klein, zonder nagenieten met een filmregistratie? Gouden keeltjes, muzikanten of bandjes kunnen bij ons terecht voor het vastleggen van een optreden en het maken van een videoclip of promo. Naar behoefte kunnen wij meedenken over de invulling van een videoclip of promo, denk hierbij aan de locatie, verhaallijn of choreografie.

Evenementen

Voor filmopnamen van muziek, foodtruck en kunst&cultuur festivals, sportieve evenementen, markten of ander soort evenementen zijn wij eveneens te bereiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het versneld weergeven van de opbouw van een festivalterrein, het interviewen van bezoekers en organisatoren, behind the scenes filmopnamen en creatieve weergaven van alle hoogtepunten van jullie evenement. Een coole promo voor een volgende editie van het betreffende evenement lijkt ons hierbij een mooie aanvulling.

HUISJEBOOMPJEBEESTJE

Gebeurtenissen binnen de huiselijke sfeer

Zwanger

Wanneer je zwanger bent, verandert je lichaam in een razendsnel tempo. Super bijzonder, hoewel je er op het moment zelf misschien nog niet zo bij stil staat of er niet altijd even blij mee bent. Hoe mooi is het dan om op een later moment, wanneer je niet meer in die zwangerschapsroes zit en je je weer (een beetje) de oude voelt, die groeiende buik opnieuw te mogen beleven? En dat zonder boven de wc te hoeven hangen!

Gedurende je zwangerschap komen wij elke maand op een vast moment bij je langs om opnamen te maken van je groeiende buik. Hoe je dit ingevuld zou willen hebben is aan jou en je gezin.

Pasgeborene

Jullie zijn sinds kort de trotse ouders van een prachtig kindje. Misschien wordt jullie baby’tje vastgelegd door een fotograaf, waarbij jullie de allermooiste foto ongetwijfeld uit laten vergroten en een mooi plekje in jullie huis geven. Niets kan echter beter alle expressie vastleggen en dat heel speciale papa en mama oergevoel laten herbeleven dan film.

In jullie eigen huis en/of op een door jullie gekozen locatie leggen wij die bijzondere allereerste glimlachjes, zuchtjes, kuchjes en niesjes, een verliefde papa en mama en een trotse grote broer of zus vast op film.

Nagedachtenis

Wanneer een dierbare komt te overlijden zijn bewegende beelden extra waardevol. Een herinneringsfilm brengt nabestaanden dichtbij hun verloren dierbare en kan tevens een mooie toegevoegde waarde zijn aan een afscheidsdienst. Wij leveren heel graag een bijdrage aan jullie verwerkingsproces, door de montage van jullie eigen filmbeelden, eventueel aangevuld met VITAZ filmbeelden, op ons te nemen.

Speciale verhalen

Voor alle speciale verhalen binnen de huiselijke sfeer, die het verdienen om op een bijzondere manier vastgelegd te worden, kun je eveneens bij ons terecht. Onder ‘bijzondere verhalen’ kunnen allerlei uiteenlopende onderwerpen vallen: een kind met een bijzonder muzikaal of sportief talent, een uit de hand gelopen hobby, het bouwproject van je nieuwe huis, een vrijgezellenfeest, het volgen van iemand met een bijzonder beroep, een huisdier dat je enorm dierbaar is, een mooie compilatie van een wereldreis die je gemaakt hebt, een kind met een beperking of een terminaal zieke die een videodagboek achter wil laten voor zijn of haar nabestaanden. Kortom: wij staan overal voor open en gaan graag met je in gesprek voor datgene dat jij graag op beeld zou willen vereeuwigen.

Bruiloft

Jullie gaan trouwen en het belooft een geweldige dag te worden! Aan een professionele fotograaf wordt vaak wel gedacht, het filmen van de mooiste dag van jullie leven schiet er vaak een beetje bij in. Bij VITAZ kunnen jullie terecht voor een korte registratie van alle hoogtepunten van jullie bruiloft, informeer naar de mogelijkheden.

P.S. je kunt bij ons ook terecht voor een te gekke openingsdans op maat, waarbij wij voor jullie de choreografie bedenken en aanleren en zorgen voor een super coole muziekmix. Just sayin’.

Peuter

In de leeftijd van 0 t/m 4 jaar beleeft jullie kindje de ene na de andere mijlpaal. Het leert omrollen, zitten, kruipen, staan, lopen en praten en elke keer opnieuw zijn jullie als ouders super trots. Jullie laptops, telefoons, tablets en camera’s staan vol met filmpjes van al deze eerste keren, maar vaak gebeurt er niet zo veel met deze bijzondere beelden. Zonde!

Omdat er in deze eerste 4 levensjaren zo ongelooflijk veel gebeurt en je deze momenten nooit meer terug krijgt, zijn wij er voor jullie om een mooie compilatie voor jullie te monteren op muziek naar keuze. Jullie eigen filmbeelden kunnen hierbij eventueel aangevuld worden met VITAZ filmbeelden. Een prachtige herinnering voor het leven!

VIDEO’S

Een verzameling van onze video’s

Klik op de video’s hieronder om onze filmpjes te bekijken of ga naar ons vimeo kanaal! I.v.m. privacy staat slechts een klein deel van ons beeldmateriaal online. Wil je meer zien? Neem dan contact met ons op.

Ballerina
Geplaatst op 28 augustus 2022
WOMEN COMBAT SAMBO
Geplaatst op 28 augustus 2022
TANGLE!
Geplaatst op 28 augustus 2022
FOODIES&ZO
Geplaatst op 28 augustus 2022