Over Vitaz in Beweging

OVER VITAZ

Over Vitaz in Beweging

Mijn naam is Davita Meulendijks-van der Zanden en ik heet je van harte welkom op mijn site!

 

Na afronding van mijn opleiding Fysiotherapie, volgde ik een opleiding tot allround sport & dans docent en kwam ik al snel tot de conclusie dat mijn hart ligt binnen de sportschool en niet binnen de fysiotherapie praktijk. Ik ging aan de slag bij verschillende sportscholen in Eindhoven en Helmond en specialiseerde mijzelf tot groepslesdocent in de brede zin van het woord: van aerobics, steps en spierversterkende lessen tot latin, jazz, afro, XCO, senioren gym en body&mind, als het maar op muziek is. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als groepsles coördinator, besloot ik in 2006 met de oprichting van Vitaz ‘in beweging’ voor mezelf te beginnen.

Vitaz ‘in beweging’ is een kleinschalig sport- en danscentrum dat garant staat voor wekelijkse, uitdagende en afwisselende groepslessen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor verschillende trainingen en workshops op aanvraag. Deze kunnen gecombineerd worden met een wandeling door de natuur en een gezonde lunch. Plezier in bewegen, deskundigheid en een persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel. Wanneer je graag in groepsverband en in een ongedwongen en gezellige sfeer traint, dan ben je hier aan het juiste adres!

Sinds 2016 kun je bij Vitaz eveneens terecht voor het maken van een registratie-, compilatie- of promotiefilm van uiteenlopende activiteiten. Vanuit mijn sport- en danscentrum ontstond de behoefte om de optredens, dansvoorstellingen en sportieve evenementen die wij organiseerden op film vast te leggen. In de loop der jaren ging ik dit steeds vaker zelf doen en werd ik door collega sport- en dansdocenten steeds vaker gevraagd om dit ook voor hen te doen. Inmiddels heb ik naast veel ervaring binnen de kunst en cultuur sector, ook de nodige ervaring opgedaan binnen de huiselijke sfeer en verschillende bedrijfsfilms mogen maken. Een hoogtepunt op filmgebied was het filmportret ‘Grensgeval apart’, waarbij ik judoka, coach en markante Helmonder Eddie van de Pol ruim een jaar heb mogen volgen. Nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje bij ‘videos’!